HAPAG LLOYD Seguiment De Contenidors,Track HAPAG LLOYD Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Hapag-Lloyd a continuació, hauria de tenir el format HLXU1234567, obteniu l’estat del contenidor Hapag-Lloyd en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Hapag-Lloyd

seguiment de taula-lloydMés de 150 vaixells moderns, cinc milions de TEU (unitat equivalent a vint peus) transportats en un any, al voltant de 7.000 empleats motivats en més de 300 ubicacions de 114 països, connectats en xarxa mitjançant un sistema informàtic que és el líder del sector: Hapag-Lloyd és un empresa líder mundial de transport marítim i un soci potent per a vostè.

Hapag-Lloyd ofereix gairebé 100 serveis de línia entre tots els continents, una flota amb una capacitat total d’uns 730.000 TEU, així com un estoc de contenidors d’aprox. 1,1 milions de TEU inclosa una de les flotes de contenidors frigorífics més grans i modernes del món.

Durant més de 165 anys , Hapag-Lloyd ha establert punts de referència per a tota la indústria en matèria de fiabilitat, servei, productivitat i protecció del medi ambient. Altres temes importants per a Hapag-Lloyd són el compliment i la sostenibilitat.

Lloc web oficial: www.hapag-lloyd.com

Ajuda de seguiment de Hapag-Lloyd

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Hapag-Lloyd .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Hapag-Lloyd, és millor que us poseu en contacte amb Hapag-Lloyd .

Contacta amb Hapag-Lloyd a les xarxes socials

Es pot contactar amb Hapag-Lloyd a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Notícies Hapag-Lloyd

Format del número de seguiment de contenidors Hapag-Lloyd

Quan envieu amb Hapag-Lloyd, obtindreu un número de seguiment de contenidors Hapag-Lloyd amb el format HLXU1234567, HLXU és el prefix de Hapag-Lloyd.

Hapag-Lloyd té els prefixos següents: HLCU, HLXU, CPSU, CSQU, AZLU, CMUU, LYKU, LYTU, TMMU, FANU, ITAU, CASU, IVLU, SIUU, CACU, PCRU, TLEU i HLBU.

Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors Hapag-Lloyd a la imatge següent.
seguiment de contenidors hapag-lloyd

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors Hapag-Lloyd

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Hapag-Lloyd, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de contenidors Hapag-Lloyd al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors