FLORENS Gjurmimi I Kontejnerëve,Track FLORENS Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Florens më poshtë, duhet të ketë formatin FSCU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Florens në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth shërbimeve të kontejnerëve Florens

gjurmimi i kontejnerëve florensQë nga viti 1987, kur Florensdorëzuar kontejnerin e tij të parë me qira afatgjatë, ne kemi rritur në mënyrë të qëndrueshme angazhimin tonë ndaj industrisë globale të transportit. Fillimisht, ne u fokusuam në furnizimin me kontejnerë të thatë dhe frigoriferë për qiratë afatgjata për llogaritë me bazë aziatike, veçanërisht Cosco. Në vitin 1992, ne investuam në kontejnerë si pjesë e programeve të menaxhimit të palëve të treta. Deri në vitin 1995, baza jonë e klientëve për njësitë afatgjata u zgjerua në operatorë jashtë Azisë. Në vitin 1996, organizata jonë u zgjerua globalisht duke hapur zyra dhe depo në mbarë botën. Në të njëjtën kohë, portofolit iu shtuan lehtësira master dhe afatshkurtra. Flotat e zgjeruara të mallrave të thata dhe të kontejnerëve frigoriferikë iu shtuan sipërme të hapura dhe rafte të sheshta. Jo vetëm që jemi të pozicionuar për t’u marrë me sektorin e lizingut të industrisë sonë, por ne ofrojmë gjithashtu një gamë të plotë kontejnerësh të përdorur për shitje në mbarë botën.

Ndihmë për gjurmimin e Florens

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Florens .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmues nga faqja zyrtare e Florens, më mirë të kontaktoni Florens .

Kontaktoni Florens në mediat sociale

Florens mund të kontaktohet në vijim

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Florens

Kur dërgoni me Florens, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Florens me formatin FSCU1234567, FSCU është prefiksi i Florens.

Shërbimet e kontejnerëve Florens kanë prefiksin e mëposhtëm: FBIU , FBLU , FBZU , FCIU , FJKU , FSCU , JTMU dhe PGXU.

Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve Florens nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i florensit

Qendra e ndihmës e përcjelljes së kontejnerëve të Florens

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Florens, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Florens në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë