FCL Gjurmimi I Kontejnerëve,Track FCL Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit FCL më poshtë, duhet të ketë formatin FRSU1234567, të merrni statusin e kontejnerit të Shërbimeve Frontier Liner në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Shërbimeve Frontier Liner

gjurmimi i kontejnerëve fclE themeluar në Shtetet e Bashkuara në tetor të vitit 1991, me qëllim të ofrimit të një shërbimi në kohë të transportit oqean midis jugut të Floridës dhe bregut të Atlantikut në Kolumbi.

FRONTIER LINER SERVICES , është një korporatë me bazë në Florida, aksionerët e së cilës janë njerëz me një histori të gjerë në shërbimet e transportit ndërkombëtar, ata mblodhën përpjekjet, kapitalin dhe përvojën e tyre për të ndërtuar Frontier.

Gjatë gjithë historisë së tyre, FRONTIER LINER SERVICES ka përmirësuar vazhdimisht nivelin e tyre të shërbimit në teknologji, logjistikë, dokumentacion dhe shërbim cilësor ndaj klientit për të qenë lider në treg.

Uebfaqja zyrtare: www.frontierliner.com

Ndihmë për gjurmimin e kontejnerëve FCL

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të FCL Container .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e FCL Container, më mirë të kontaktoni FCL Container .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit FCL

Kur dërgoni me Shërbimet Frontier Liner, ju do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit FCL me formatin FRSU1234567, FRSU është prefiksi i Frontier Liner Services. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve FCL nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi fcl

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve FCL

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve FCL, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit FCL në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë