EMIRATES Gjurmimi I Kontejnerëve,Track EMIRATES Container (24 Hrs)

Fut numrin tënd të përcjelljes së kontejnerit të Emirates më poshtë, duhet të ketë formatin ESPU1234567, të marrë statusin e kontejnerit të Emirates në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Linjës së Transportit Emirates

gjurmimi i EmirateveLinja e Transportit të Emirateve DMCEST është e regjistruar në qytetin Detar Dubai të Emirateve të Bashkuara Arabe. Kompania ka selinë tregtare në Dubai dhe Hong Kong, dy nga portet më të ngarkuara të kontejnerëve në botë.

Forca jonë është pozicionimi ynë strategjik në tregjet dinamike të Lindjes së Mesme, Kinës, Azisë Juglindore, Indisë dhe Afrikës. Rrjeti ynë dhe kuptimi i këtyre qendrave kryesore tregtare dhe tregtare do të thotë që ne mund t’u ofrojmë klientëve tanë shërbime të klasit botëror.

Uebfaqja zyrtare: www.emiratesline.com

Ndihmë për gjurmimin e Emirateve

Kontaktoni linjën e transportit të Emirates në mediat sociale

Linja e Transportit Emirates mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve të Emirateve

Kur dërgoni me Emirates, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit të Emirates me formatin ESPU1234567, ESPU është prefiksi i linjës së transportit të Emirates. Emirates ka dy prefiksa. Ato janë ESPU dhe ESDU . Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve të Emirates nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve të Emirateve

Ndjekja e kontejnerëve të Qendrës së Ndihmës së Emirateve

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve të Emirates, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Emirates në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë