Ecu Worldwide Seguiment De Contenidors,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Escriviu el vostre número de seguiment d’ECU Worldwide a continuació, obteniu informació de lliurament en directe amb el nostre sistema de seguiment exprés.

Sobre ECU Worldwide

Seguiment mundial d'ECUFundada el 1987 a Bèlgica, ECU Worldwide (antigament ECU-Line) és líder mundial en serveis NVOCC. Amb el suport d’un ric llegat, passió i agilitat, hem introduït innovacions de primer nivell en LCL (menys de càrrega de contenidors) i hem establert diversos punts de referència a la indústria.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Allcargo Logistics Ltd., el proveïdor de solucions logístiques integrades més gran de l’Índia al sector privat, va adquirir l’empresa el 2006, cosa que va donar lloc a una major eficiència de les nostres operacions. El maig de 2016, vam rebatejar la nostra identitat com a ECU Worldwide i vam consolidar la nostra presència global reunint les nostres oficines amb un sol nom per indicar les nostres oficines ben unides i operacions altament coordinades. La nostra recerca d’apropar les geografies gràcies a l’eficiència del nostre sistema i a l’experiència superior per als nostres clients s’ha mantingut sense canvis, la qual cosa ha marcat la filosofia de “Geografia simplificada”.

Ajuda de seguiment mundial de l’ECU

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web d’ECU Worldwide .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial d’ECU Worldwide, és millor que us poseu en contacte amb ECU Worldwide .

Format del número de seguiment de contenidors de l’ECU mundial

Quan envieu amb ECU Worldwide, obtindreu un número de seguiment de contenidors Ecu-Line amb el format XXXU1234567. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors Ecu-Line a la imatge següent.
seguiment de contenidors de línia d'ecu

Seguiment relacionat

Centre d’ajuda de seguiment de la línia Ecu

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment Ecu-Line, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment Ecu-Line al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors