Ecu Worldwide Seguiment De Contenidors,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Escriviu el vostre número de seguiment d’ECU Worldwide a continuació, obteniu informació de lliurament en directe amb el nostre sistema de seguiment exprés.

Sobre ECU Worldwide

Seguiment mundial d'ECUFundada el 1987 a Bèlgica, ECU Worldwide (antigament ECU-Line) és líder mundial en serveis NVOCC. Amb el suport d’un ric llegat, passió i agilitat, hem introduït innovacions de primer nivell en LCL (menys de càrrega de contenidors) i hem establert diversos punts de referència a la indústria.

Allcargo Logistics Ltd., el proveïdor de solucions logístiques integrades més gran de l’Índia al sector privat, va adquirir l’empresa el 2006, cosa que va donar lloc a una major eficiència de les nostres operacions. El maig de 2016, vam rebatejar la nostra identitat com a ECU Worldwide i vam consolidar la nostra presència global reunint les nostres oficines amb un sol nom per indicar les nostres oficines ben unides i operacions altament coordinades. La nostra recerca d’apropar les geografies gràcies a l’eficiència del nostre sistema i a l’experiència superior per als nostres clients s’ha mantingut sense canvis, la qual cosa ha marcat la filosofia de “Geografia simplificada”.

Ajuda de seguiment mundial de l’ECU

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web d’ECU Worldwide .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial d’ECU Worldwide, és millor que us poseu en contacte amb ECU Worldwide .

Format del número de seguiment de contenidors de l’ECU mundial

Quan envieu amb ECU Worldwide, obtindreu un número de seguiment de contenidors Ecu-Line amb el format XXXU1234567. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors Ecu-Line a la imatge següent.
seguiment de contenidors de línia d'ecu

Seguiment relacionat

Centre d’ajuda de seguiment de la línia Ecu

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment Ecu-Line, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment Ecu-Line al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors

Leave a Comment

Your email address will not be published.