DAL Gjurmimi I Kontejnerëve,Track DAL Container (24 Hrs)

Fut numrin tënd të gjurmimit të kontejnerit DAL më poshtë, duhet të ketë formatin DAYU1234567, të marrë statusin e kontejnerit DAL në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth DAL German Africa Lines

dal ndjekjaDAL Deutsche Afrika-Linien është një nga kompanitë më të respektuara të transportit të linjës që operon me fokus në Afrikë.
DAL kombinon vlerat tradicionale me të menduarit modern dhe krenohet me ofrimin e niveleve të cilësisë së lartë dhe të besueshme të shërbimit për të gjithë klientët e saj.

Faqja zyrtare: www.dal.biz

Ndihmë për gjurmimin e DAL

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të DAL .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e DAL, më mirë të kontaktoni DAL .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit DAL

Kur dërgoni me DAL, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit DAL me formatin DAYU1234567, DAYU është prefiksi i DAL. DAL ka dy parashtesa, ato janë DAYU DHE DDCU . Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerit DAL nga fotografia e mëposhtme.
dal përcjellja e kontejnerëve

Qendra e ndihmës e përcjelljes së kontejnerëve DAL

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve DAL, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit DAL në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë