CSAV NORASIA Gjurmimi I Kontejnerëve,Track CSAV NORASIA Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit CSAV Norasia më poshtë, duhet të ketë formatin NSLU1234567, të merrni statusin e kontejnerit CSAV Norasia në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth CSAV Norasia

gjurmimi i kontejnerëve csav norasiaCompañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) është një kompani kiliane transporti. E themeluar në 1872, ajo është një nga kompanitë më të vjetra të transportit në botë dhe, aktualisht, një nga më të mëdhatë në Amerikën Latine.

Në vitin 1999, kompania braziliane e transportit Libra dhe kompania uruguaiane aMontemar Marítima SA u bënë pjesë e CSAV dhe, duke konsoliduar kështu praninë e fortë përgjatë Bregut Lindor të Amerikës së Jugut drejt destinacioneve kryesore në botë. Nga ana tjetër, duke integruar CSAV dhe Norasia në qershor 2000, Kompania ishte në gjendje të hynte në rrugët kryesore Lindje-Perëndim. Aktualisht, CSAV Norasia operon në më shumë se 50 vende dhe ka nisje direkte nga portet kryesore të Azisë, Evropës, Indisë dhe Lindjes së Mesme.

Uebfaqja zyrtare: www.csavnorasia.com

Ndihmë për gjurmimin e CSAV Norasia

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit CSAV Norasia .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e CSAV Norasia, më mirë të kontaktoni CSAV Norasia .

Kontaktoni CSAV Norasia në mediat sociale

CSAV Norasia mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve CSAV Norasia

Kur dërgoni me CSAV, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit CSAV Norasia me formatin NSLU1234567, NSLU është prefiksi i CSAV Norasia. Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve CSAV nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve csav norasia

Qendra e ndihmës e CSAV Norasia Container Tracking

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve CSAV Norasia, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit CSAV Norasia në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë