CROWLEY Gjurmimi I Kontejnerëve,Track CROWLEY Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Crowley më poshtë, duhet të ketë formatin CMCU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Crowley në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Crowley

gjurmimi i CrowleyCrowley Maritime Corporation është një kompani zgjidhjesh detare, transporti dhe logjistike në pronësi dhe operim të SHBA-së, që ofron shërbime në tregjet vendase dhe ndërkombëtare përmes gjashtë linjave operative të biznesit: Shërbimet e linjës së linjës Puerto Riko/Karaibe; Shërbimet e linjës në Amerikën Latine; logjistikë; zgjidhjet e kontratave detare; transporti i naftës në det të thellë; dhe transporti, shpërndarja dhe shitja e naftës në Alaskë.

Uebfaqja zyrtare: www.crowley.com

Ndihmë për ndjekjen e Crowley

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Crowley .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Crowley-t, më mirë të kontaktoni Crowley -n .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Crowley

Kur dërgoni me Crowley, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Crowley me format CMCU1234567, CMCU është prefiksi i Crowley-t. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve të Crowley nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve të kroulit

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve të Crowley

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Crowley, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së Crowley Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë