CRONOS Gjurmimi I Kontejnerëve,Track CRONOS Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Cronos më poshtë, duhet të ketë formatin CRSU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Cronos në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Cronos

gjurmimi i kronosE themeluar në vitin 1978, Cronos Group është një nga qiradhënësit kryesorë në botë të kontejnerëve dhe lideri i industrisë në dhënien me qira të pajisjeve të specializuara të kontejnerëve. Cronos jep me qira pajisje të thata, frigoriferike, rezervuarësh dhe kontejnerësh intermodalë të specializuar në shkallë globale për mbi 480 klientë në një shumëllojshmëri të gjerë industrish. Me infrastrukturën e tij prej mbi 90 profesionistësh të industrisë dhe një rrjet prej 20 zyrash në 18 vende, Cronos ofron flotën më të larmishme të kontejnerëve në botë, së bashku me platformën më të avancuar të IT dhe operacioneve të industrisë.

Ndihmë për gjurmimin e Cronos

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Cronos .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Cronos, më mirë të kontaktoni Cronos .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Cronos

Kur dërgoni me Cronos, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Cronos me formatin CRSU1234567, CRSU është prefiksi i Cronos.

Cronos ka prefiksin e mëposhtëm: CRSU, CRTU, CRXU, CUCU, CXDU, CXRU, CXSU, CXTU, IEAU dhe LPIU.

Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve Cronos nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve cronos

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve Cronos

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Cronos, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së Cronos Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë