COSCO Следење На Контејнери,Track COSCO Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење COSCO подолу, добијте информации за испорака во живо со нашиот експресен систем за следење.

За COSCO

Коско следењеChina Ocean Shipping (Group) Company (COSCO) , едно од најголемите мултинационални претпријатија во светот, е најголемата кинеска и водечка групација во светот специјализирана за глобален превоз, модерна логистика и изградба и поправка на бродови, рангирана на 327-то место во Fortune Global 500. Основана на 27 април 1961 година, COSCO поседува и контролира над 800 модерни трговски бродови со вкупна тонажа од 56 милиони DWT и годишна носивост од 400 милиони тони. Поморските линии на COSCO покриваат над 1.600 пристаништа во повеќе од 160 земји и региони ширум светот, а големината на нејзината флота е на прво место во Кина и на второ место во светот.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Помош за следење на COSCO

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на COSCO .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на COSCO, подобро е да контактирате со COSCO.

COSCO News

Контактирајте го COSCO на социјалните медиуми

COSCO може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер COSCO

Кога испраќате со COSCO , ќе добиете број за следење на контејнерот COSCO со формат CBHU1234567, CBHU е префиксот на COSCO. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите на COSCO од сликата подолу.
Следење на контејнери на Коско

Центар за помош за следење на COSCO

Ако имате проблем со нашиот систем за следење COSCO, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење COSCO на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери