CMA CGM Penjejakan Penghantaran Kontena,Track CMA CGM Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena CMA CGM anda di bawah, harus mempunyai format CMAU1234567, dapatkan status kontena CMA CGM masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai CMA CGM

penjejakan cma cgmCMA CGM diasaskan di Marseille pada tahun 1978 oleh Jacques Saadé, ialah syarikat perkapalan kontena ketiga terbesar di seluruh dunia dan nombor 1 di Perancis. Tahun ini Kumpulan CMA CGM meraikan ulang tahunnya yang ke-35.

Kumpulan CMA CGM ialah syarikat perkapalan kontena maritim ketiga terbesar di dunia dan nombor satu di Perancis. Dari pangkalannya di Marseille, CMA CGM hadir di lebih 150 negara melalui rangkaian lebih 650 agensinya, dengan lebih 18,000 pekerja di seluruh dunia (4,700 di Perancis).

Bantuan Penjejakan CMA CGM

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web CMA CGM .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi CMA CGM, lebih baik anda menghubungi CMA CGM .

Berita CMA CGM

Hubungi CMA CGM di Media Sosial

CMA CGM boleh dihubungi melalui perkara berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Bekas CMA CGM

Apabila anda menghantar dengan CMA CGM, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena CMA CGM dengan format CMAU1234567, CMAU ialah awalan CMA CGM.

CMA CGM mempunyai sepuluh awalan setakat ini. Mereka ialah CMAU, CGMU, ECMU, MMCU, CGHU, CGTU, AMCU, OTAU, CMNU, STMU .

Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena CMA CGM dari gambar di bawah.
cma cgm penjejakan bekas

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena CMA CGM

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena CMA CGM kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena CMA CGM anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena