Caravel Penjejakan Penghantaran Kontena,Track Caravel Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena Caravel anda di bawah, harus mempunyai format CLSU1234567, dapatkan status kontena Caravel masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Logistik Caravel

pengesanan kontena karavelCaravel Logistics diperbadankan pada tahun 1994 di India oleh dua lelaki muda yang berdaya usaha – Saju Chacko dan C.Jayakrishnan – mempunyai pengalaman beberapa tahun dalam industri perkapalan. Mereka merasakan bahawa perkhidmatan pelanggan yang cepat, boleh dipercayai & tepat pada masanya adalah keperluan pada masa itu terutamanya dalam industri Logistik. Jangkaan pelanggan adalah penghantaran ‘tepat masa’ pada kos yang berpatutan. Permulaan sederhana dengan hanya Pengangkutan Kargo, CHA dan aktiviti stevedoring, Caravel berkembang berlipat ganda meluaskan senjatanya di India dan juga di luar negara. Caravel terkenal dengan keupayaannya untuk menyediakan PENYELESAIAN LOGISTIK YANG DIPERCAYAI SEHENTI yang menggabungkan Pengangkut Kontena, lori, penghantaran barang, pemilikan & perkhidmatan kapal, logistik domestik dan 3PL.

Bantuan Penjejakan Kontena Karavel

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Caravel .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Caravel, lebih baik anda menghubungi Caravel .

Format Nombor Penjejakan Bekas Karavel

Apabila anda menghantar dengan Caravel Logistics, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Caravel dengan format CLSU1234567, CLSU ialah awalan Caravel Logistics. Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena Caravel dari gambar di bawah.
pengesanan kontena karavel

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Caravel

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Caravel kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena Caravel anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena