Canadian Pacific Railway Penjejakan Penghantaran Kontena,Track Canadian Pacific Railway Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena Kereta Api Pasifik Kanada anda di bawah, harus mempunyai format CPPU1234567, dapatkan status kontena Kereta Api Pasifik Kanada masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Kereta Api Pasifik Kanada

pengesanan kontena kereta api pasifik KanadaKereta Api Pasifik Kanada telah diasaskan pada tahun 1881 untuk menghubungkan pusat-pusat berpenduduk Kanada dengan potensi besar Barat yang agak tidak berpenghuni. Pencapaian kejuruteraan yang luar biasa ini telah disiapkan pada 7 Nov. 1885 – enam tahun lebih awal daripada jadual – apabila lonjakan terakhir didorong di Craigellachie, BC

Bantuan Pengesanan Kereta Api Pasifik Kanada

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Kereta Api Pasifik Kanada atau melalui penjejakan penghantaran automatik: Telefon: 1 (888) 999-8111.
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Canadian Pacific Railway, lebih baik anda menghubungi mereka .

Format Nombor Penjejakan Kontena Kereta Api Pasifik Kanada

Apabila anda menghantar dengan Canadian Pacific Railway, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Canadian Pacific Railway dengan format CPPU1234567, CPPU ialah awalan CP. Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Kereta Api Pasifik Kanada dari gambar di bawah.
pengesanan kontena kereta api pasifik Kanada

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Kereta Api Pasifik Kanada

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Kereta Api Pasifik Kanada kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena Kereta Api Pasifik Kanada anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena