CAI Containerverzending Volgen,Track CAI Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw CAI-containertrackingnummer in , moet het formaat CAIU1234567 hebben, ontvang de realtime CAI-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over CAI

cai volgenCAI International , Inc. is een van ‘s werelds toonaangevende leasing- en beheermaatschappijen voor intermodale vrachtcontainers. Het bedrijf werd in 1989 opgericht door veteranen uit de scheepvaartindustrie en heeft zijn activiteiten gestaag laten groeien door middel van leasing van containers en treinwagons en investeringsbeheer. Onze sterke klantrelaties en ervaring in de sector hebben ons in staat gesteld een superieure klantenservice te leveren en het financiële rendement voor onze aandeelhouders te maximaliseren door middel van diverse economische cycli.

Officiële website: www.capps.com

Hulp bij het volgen van CAI

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg uw container dan rechtstreeks op de CAI-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van CAI krijgt, kunt u beter contact opnemen met CAI .

Indeling CAI-containertrackingnummer

Wanneer u met CAI verzendt, krijgt u een CAI-containertrackingnummer met het formaat CAIU1234567, CAIU is een van de voorvoegsels van CAI.

CAI heeft het volgende voorvoegsel: CAIU, CAXU, CZZU, SKYU, NEVU, CNEU

Ken meer informatie over het volgnummer van CAI-containers uit de onderstaande afbeelding.
cai-container volgen

Helpcentrum van CAI Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons CAI Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw CAI Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen