CAI Praćenje Kontejnera,Track CAI Container (24 Hrs)

U nastavku unesite svoj broj za praćenje CAI spremnika , trebao bi imati format CAIU1234567, dobiti status CAI spremnika u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O CAI-u

cai praćenjeCAI International , Inc. jedna je od vodećih svjetskih tvrtki za leasing i upravljanje intermodalnim teretnim kontejnerima. Osnovana 1989. godine od strane veterana pomorske industrije, tvrtka je stalno razvijala svoje poslovanje putem leasinga kontejnera i željezničkih vagona te upravljanja investicijama. Naši snažni odnosi s kupcima i iskustvo u industriji omogućili su nam pružanje vrhunske korisničke usluge i maksimiziranje financijskih povrata našim dioničarima kroz različite ekonomske cikluse.

Službena web stranica: www.capps.com

Pomoć za CAI praćenje

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na CAI web stranici .
  • Ako ne dobijete podatke o praćenju sa službene web stranice CAI-ja, bolje kontaktirajte CAI .

CAI format broja za praćenje kontejnera

Kada šaljete s CAI-jem, dobit ćete CAI broj za praćenje kontejnera u formatu CAIU1234567, CAIU je jedan od CAI-jevih prefiksa.

CAI ima sljedeći prefiks: CAIU, CAXU, CZZU, SKYU, NEVU, CNEU

Saznajte više podataka o broju za praćenje CAI kontejnera sa slike ispod.
praćenje cai kontejnera

Centar za pomoć CAI praćenja kontejnera

Ako imate problema s našim CAI sustavom za praćenje kontejnera, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću vašeg broja za praćenje CAI kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka