CAI Seguiment De Contenidors,Track CAI Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor CAI a continuació, hauria de tenir el format CAIU1234567, obteniu l’estat del contenidor CAI en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre el CAI

seguiment de caiCAI International , Inc. és una de les empreses de gestió i lloguer de contenidors intermodals líders del món. Fundada l’any 1989 per veterans de la indústria naviliera, l’empresa ha crescut constantment el seu negoci mitjançant el lloguer de contenidors i vagons de ferrocarril i la gestió d’inversions. Les nostres sòlides relacions amb els clients i l’experiència del sector ens han permès oferir un servei al client superior i maximitzar els rendiments financers als nostres accionistes a través de diversos cicles econòmics.

Lloc web oficial: www.capps.com

Ajuda de seguiment del CAI

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web del CAI .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de CAI, és millor que us poseu en contacte amb CAI .

Format del número de seguiment del contenidor CAI

Quan envieu amb CAI, obtindreu un número de seguiment del contenidor CAI amb el format CAIU1234567, CAIU és un dels prefixos de CAI.

CAI té el prefix següent: CAIU, CAXU, CZZU, SKYU, NEVU, CNEU

Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor CAI a la imatge següent.
seguiment de contenidors cai

Centre d’ajuda de CAI Container Tracking

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors CAI, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor CAI al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors