WAN HAI -Beholdersporing,Track WAN HAI Container (24 Hrs)

Skriv inn Wan Hai-beholdersporingsnummeret nedenfor, skal ha formatet WHLU1234567, få sanntids Wan Hai-beholderstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Wan Hai Lines

wan hai sporingWan Hai Lines startet i 1965 først og fremst som et tømmertransportselskap som opererer i Taiwan, Japan og Sørøst-Asia. I 1976, som svar på den raske utviklingen av internasjonal handel i Asia Pacific og andre internasjonale trender, forvandlet Wan Hai seg til et fullcontainerfartøysrederi. Wan Hai har mer enn 30 års erfaring innen frakt sammen med omfattende maskinvare- og programvareutstyr og et profesjonelt personale. Den foretar de mest intensive reisene og har det mest omfattende servicenettverket av alle transportører i Asia.

Wan Hai sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på Wan Hai-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra Wan Hai offisielle nettsted, bør du kontakte Wan Hai .

Kontakt Wan Hai på sosiale medier

Wan Hai kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Wan Hai Container sporingsnummerformat

Når du sender med Wan Hai, vil du få et Wan Hai containersporingsnummer med formatet WHLU1234567, WHLU er et av Wan Hais prefikser. Qan Hai har følgende prefiks: WHLU , TPCU og WHSU .
Finn ut mer informasjon om Wan Hai-beholdersporingsnummer fra bildet nedenfor.
wan hai containersporing

Hjelpesenter for Wan Hai Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt Wan Hai Container Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med Wan Hai Container-sporingsnummeret på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser