UASC Sledenje Vsebniku,Track UASC Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika UASC, mora imeti obliko UACU1234567, pridobite stanje vsebnika UASC v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O UASC

sledenje uascZdružena arabska ladjarska družba (UASC) je bila ustanovljena julija 1976; skupaj šest lastniških arabskih držav Perzijskega zaliva (Bahrajn, Irak, Kuvajt, Katar, Savdska Arabija in ZAE). Prvotno ustanovljen v Kuvajtu s sedežem podjetja zdaj v Dubaju, UASC služi Aziji iz Singapurja, Severni Evropi iz Hamburga, Bližnjem vzhodu in indijski podcelini iz Dubaja, Sredozemlju in Severni Afriki iz Istanbula ter Ameriki iz Peachtree Corners, GA, ZDA.

Pomoč pri sledenju UASC

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani UASC .
  • Če na uradnem spletnem mestu UASC ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na UASC .

Obrnite se na UASC na družbenih medijih

Z UASC lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

UASC Container News

Oblika sledilne številke kontejnerja UASC

Ko pošiljate z UASC, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja UASC v formatu UACU1234567, UACU je ena od predpon UASC. UASC ima naslednjo predpono: UACU , QNNU , QIBU in UAEU .

Izvedite več informacij o številki za sledenje zabojnika UASC na spodnji sliki.
uasc sledenje kontejnerjem

Center za pomoč UASC Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov UASC, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti paketu z vašo številko za sledenje kontejnerja UASC v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam