NORDANA Sledenje Vsebniku,Track NORDANA Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika Nordana , mora imeti obliko NODU1234567, pridobite stanje zabojnika Nordana v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Nordani

nordana sledenjeIme Nordanaje vzeto iz norveškega in danskega ozadja. Storitev se je začela leta 1957 kot skupno podjetje med norveškim Fearnley & Eger in danskim DFDS. Kasneje se je F & E odločil umakniti in storitev je nadaljevala pod danskim vodstvom, vendar ime ostaja tako močno kot vedno. Sprva je storitev temeljila na prevozih iz Sredozemlja v Karibe, Srednjo Ameriko in Mehiko, plovila pa so se vrnila v Sredozemlje preko ZDA/Skandinavije. Z razmahom raziskovanja nafte in plina v Severni Afriki je bila leta 1961 uvedena direktna linija iz ZDA v Sredozemlje, pristanki v skandinavskih pristaniščih pa so bili prekinjeni. Leta 1969 so bile štiri konvencionalne sestrske ladje s 85-tonsko nosilnostjo uvedene v storitev, da bi zadovoljile vse večje povpraševanje po večjih in težjih kosih tovora v Severno Afriko.

Naraščajoči zastoji v severnoafriških pristaniščih so pokazali, da je za pridobitev prednostnega priveza potrebna bolj specializirana tonaža. Leta 1979 so bila predstavljena štiri večnamenska RoRo plovila. Plovila so ponudila popolnoma nov, edinstven in prefinjen koncept ravnanja s tovorom za trgovino in v izrazito korist številnih različnih strank Line. S predstavljenim najnaprednejšim RoRo konceptom so plovila dosegla hitre odpreme tudi v najtežjih pristaniščih. Nordana je od takrat razširila geografski obseg, izboljšala frekvence in razširila svoje storitve, da bi postala eden od vodilnih večnamenskih linijskih prevoznikov RoRo. Danes je Nordana priznana kot specializiran prevoznik, ki lahko zadovolji različne potrebe naših strank glede ravnanja s tovorom, zanesljivosti in postankov v pristaniščih.

Uradna spletna stran: www.nordana.com

Pomoč pri sledenju Nordana

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Nordana .
  • Če na uradnem spletnem mestu Nordana ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Nordano .

Oblika sledilne številke kontejnerja Nordana

Ko pošiljate z Nordano, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Nordana v obliki NODU1234567, NODU je predpona Nordana. Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja Nordana na spodnji sliki.
nordana sledenje kontejnerjem

Center za pomoč Nordana Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Nordana, jih sporočite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Nordana Container v uradnem sistemu za sledenje.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam