TRITON -Konttilähetysten Seuranta,Track TRITON Container (24 Hrs)

Syötä alle Triton-konttisi seurantanumero , jonka pitäisi olla muotoa TRIU1234567, niin saat reaaliaikaisen Triton-säiliön tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Tritonista

triton kontin seurantaTRANS ASIA -yritysryhmä on laajentanut kattavuuttaan useisiin eri horisonteihin. Lippulaivayhtiönä Trans Asia Shipping Services (P) Ltd, Cochin, Intia, on vaihtelevia kiinnostuksen kohteita laivanomistuksen, kansainvälisen ja kotimaisen (Intian) linjaliikenteen, konttiomistuksen, logistiikan, istutusten, laivanrakennuksen ja kiinteistöjen aloilla. Konserniyhtiöt ovat seuraavat: – Intiassa: Trans Asian Shipping Services (P) Ltd., Cochin., Trans Asia Plantations., Century Shipyard (P) Ltd.. Ulkomailla: Trans Asian Shipping Services (Pte) Ltd., Singapore .

Triton Tracking Apua

Triton-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät Tritonilla, saat Triton-kontin seurantanumeron muodossa TRIU1234567, TRIU on yksi Tritonin etuliitteistä. Tritonilla on seuraava etuliite: TRIU , TTNU , TCNU , TCKU , YOIU , TRHU ja HNSU .

Katso alla olevasta kuvasta lisää Triton-kontin seurantanumerotietoja.
tritonin seuranta

Triton Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Triton Tracking -järjestelmämme kanssa, ilmoita ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Triton Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä