TARROS Sledenje Vsebniku,Track TARROS Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje vsebnika Tarros, format mora biti GETU1234567, pridobite stanje vsebnika Tarros v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Tarrosu

tarros sledenjeSkupino Tarros, ki je bila ustanovljena leta 1828 kot “MA Grendi”, je danes vodilna v ladijskem prometu znotraj Sredozemlja in že šest generacij upravlja ista družina. Kdo smo : skupina podjetij, ki jih že šest generacij upravlja ista družina, s prometom več kot 98 milijonov evrov in več kot 200 zaposlenimi v matičnem pristanišču La Spezia. Kako delujemo: kontejnerski pomorski promet je intenzivna kapitalska industrija. Imamo več kontejnerskih ladij od 600 do 1.800 teus kapacitete. Imamo kontejnersko floto z več kot 27.000 enotami in neposredno upravljamo naš večnamenski terminal v La Spezii, Terminal del Golfo. Naš partner Nora ima v lasti in vodi skladišče v notranjosti, ki presega 80.000 kvadratnih metrov v Santo Stefano Magri za skladiščenje kontejnerjev, popravilo in vzdrževanje. Smo partnerji v več evropskih in sredozemskih pomorskih agencijah.

Uradna spletna stran: www.tarros.it

Pomoč pri sledenju Tarrosu

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Tarros .
  • Če na uradnem spletnem mestu Tarros ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Tarros .

Oblika sledilne številke kontejnerja Tarros

Ko pošiljate s Tarrosom, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Tarros v formatu GETU1234567, GETU je Tarrosova predpona. Izvedite več podatkov o številki za sledenje kontejnerja Tarros na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem tarros

Center za pomoč pri Tarros Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje Tarros, pošljite svojo težavo tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Tarros Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam