Swire Shipping Sledenje Vsebniku,Track Swire Shipping Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje Swire Shipping , mora imeti obliko JSSU1234567, pridobite status kontejnerja Swire Shipping v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Swire Shipping

sledenje ladijskih kontejnerjevSwire Shipping je blagovna znamka za vse storitve linijskega prevoza, ki jih upravlja The China Navigation Company Pte Ltd (CNCo). Nudimo nišne, regionalne, večnamenske ladijske storitve od leta 1883, ko je CNCo vzpostavil linijske storitve v Avstralaziji. Iz našega tradicionalnega osrednjega trgovskega območja, regije Azija – Južni Pacifik, ponujamo ladijske povezave med več kot 130 pristanišči v Aziji, na pacifiških otokih, Avstraliji, Novi Zelandiji, Severni Ameriki, Evropi, Bližnjem vzhodu in indijski podcelini.

Uradna spletna stran: www.swireshipping.com

Pomoč pri sledenju pošiljanja Swire

Oblika sledilne številke zabojnika Swire

Ko pošiljate s Swire Shipping, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Swire Shipping v formatu JSSU1234567, JSSU je predpona Swire Shipping. Več informacij o številki za sledenje zabojnikov Swire Shipping najdete na spodnji sliki.
sledenje ladijskih kontejnerjev

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev Swire Shipping

Če imate težave z našim sistemom za sledenje pošiljanja Swire, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje vaše pošiljke Swire Shipping Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam