CONCOR Sledenje Vsebniku,Track CONCOR Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika CONCOR, format mora biti CXNU1234567, pridobite stanje zabojnika CONCOR v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O podjetju CONCOR

concor sledenjeContainer Corporation of India Ltd. (CONCOR) je bila ustanovljena marca 1988 v skladu z Zakonom o gospodarskih družbah in je začela delovati novembra 1989, ko je od indijskih železnic prevzela obstoječo mrežo 7 ICD.

CONCOR je zavezan zagotavljanju odzivne, stroškovno učinkovite, učinkovite in zanesljive logistične rešitve svojim strankam. Prizadeva si biti prva izbira za svoje stranke. CONCOR je organizacija, osredotočena na stranke, usmerjena v uspešnost, usmerjena v rezultate, osredotočena na zagotavljanje vrednosti za denar svojim strankam.

Pomoč pri sledenju CONCOR

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu CONCOR .
  • Če na uradnem spletnem mestu CONCOR ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na CONCOR .

Kontaktirajte CONCOR na družbenih medijih

S CONCOR-jem lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja CONCOR

Ko pošiljate s CONCOR-jem, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja CONCOR v formatu CXNU1234567, CXNU je predpona CONCOR-ja. Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja CONCOR na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem concor

Center za pomoč CONCOR Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov CONCOR, jih oddajte tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje kontejnerja CONCOR v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam