SITC Проследяване На Контейнер,Track SITC Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер SITC по-долу, трябва да има формат SITU1234567, да получите състоянието на контейнера SITC в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно SITC

sitc проследяванеSITC International Holdings Co., Ltd. е водеща логистична компания за корабоплаване в рамките на Азия. Неговият бизнес обхват обхваща линейно корабоплаване с контейнери, управление на кораби, корабно посредничество, международна спедиция, LCL, логистика на проекти, логистични доставки, митнически брокер, складиране, контейнерно депо, пристанище, корабна агенция, насипни товари и др. В момента Shipping Group и Logistics Group са двете основни подразделения на SITC Intl. Холдинги.

Официален уебсайт: www.sitc.com

Помощ за проследяване на SITC

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на SITC .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на SITC, по-добре се свържете със SITC .

Формат на номера за проследяване на контейнери SITC

Когато изпращате със SITC, ще получите номер за проследяване на контейнер SITC с формат SITU1234567, SITU е префиксът на SITC. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнери SITC от снимката по-долу.
проследяване на sitc контейнер

Помощен център за проследяване на контейнери SITC

Ако имате проблем с нашата система за проследяване SITC, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с номера за проследяване на вашия SITC контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки