SINOTRANS -Beholdersporing,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Skriv inn sporingsnummeret for Sinotrans-beholderen nedenfor, skal ha formatet SNTU1234567, få sanntidsstatus for Sinotrans-beholderen.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Sinotrans Container Lines

sinotrans sporingSinotrans Container Lines Co., Ltd (Sinolines) ble etablert i Shanghai 28. mai 1998. Som et spesialisert datterselskap av Sinotrans&CSC Group, som er den ledende leverandøren av integrerte logistikktjenester og det store statseide foretaket, er Sinolines hovedansvarlig for sentralisert drift av den internasjonale containertransportvirksomheten til Sinotrans&CSC-systemet.

Sinolines har fortsatt å utvikle virksomheten, satt opp filialer i Dalian, Tianjin, Beijing, Qingdao, Ningbo, Nanjing, Fuzhou, Xiamen og Shenzhen. Avhengig av det store nettverket til Sinotrans&CSC, dekker våre tjenester nesten alle hovedbyer og havner i Kina til utlandet, inkludert Japan, Korea, Hong Kong, Taiwan, Australia, Filippinene, Singapore, Vietnam og Indonesia.

Offisiell nettside: www.sinolines.com

Sinotrans-sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på Sinotrans-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra Sinotrans offisielle nettsted, bør du kontakte Sinotrans .

Sinotrans-beholdersporingsnummerformat

Når du sender med Sinotrans, vil du få et Sinotrans container sporingsnummer med formatet SNTU1234567, SNTU er et av Sinotrans sine prefikser. Sinotrans har fire prefikser, de er SNBU , SNHU , SNTU, SNGU og SNCU .

Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for Sinotrans-beholdere fra bildet nedenfor.
sinotrans container sporing

Hjelpesenter for Sinotrans Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt Sinotrans-sporingssystem, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med Sinotrans Container-sporingsnummeret på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser