MOL Следење На Контејнери,Track MOL Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот MOL подолу, треба да има формат MOLU1234567, да го добиете статусот на контејнерот MOL во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За MOL

следење на моловиMOL (Mitsui OSK Lines, Ltd.) (Kabushiki-gaisha Shōsen Mitsui) е јапонска транспортна компанија со седиште во Тораномон, Минато, Токио, Јапонија. Главната област на работење на компанијата е меѓународниот превоз. Нејзиното лого на алигатор може да се види на контејнерите во пристаништата ширум светот. > MOL (Mitsui OSK Lines) е основана во 1964 година, по спојувањето на Osaka Shosen Kaisha (OSK) и Mitsui Steamship Co., Ltd., порано Mitsui Line, според Законот за реконструкција и реорганизација на бродската индустрија. Во тоа време, компанијата беше најголемата бродска компанија во Јапонија, капитализирана на 13,1 милијарди ¥, со 83 бродови со вкупна тежина од 1.237 илјади метрички тони (DWT).

Помош за следење на MOL

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на MOL .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на MOL, подобро е да контактирате со MOL .

MOL News

  • Алијансата G6 ќе ја прошири покриеноста за да се натпреварува со P3

Контактирајте со МОЛ на социјалните медиуми

МОЛ може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер MOL

Кога испраќате со MOL, ќе добиете број за следење на контејнер MOL со формат MOLU1234567, MOLU е еден од префиксите на MOL.

MOL ги има следните префикси: MOAU, MOEU, MOFU, MOGU, MOLU, MORU, MOSU и MOTU.

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот MOL од сликата подолу.
следење на контејнерите со мол

Центар за помош за следење контејнер на MOL

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери MOL, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот MOL број за следење на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери