Seago Line Праћење Контејнера,Track Seago Line Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Сеаго Лине контејнера испод, требало би да има формат СЕЈУ1234567, да добијете статус Сеаго Лине контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Сеаго Лине-у

праћење морских линијаТоком 2011. године, Сеаго Лине је почео да се бави интраевропским контејнерским активностима у име Маерск Групе са циљем да постане стручњак за трговину у региону. Географски опсег компаније Сеаго Лине обухвата европску регију, све земље у медитеранском подручју, Русију и Балтик.

Сеаго Лине је независан ентитет у оквиру Маерск групе са сопственим канцеларијама у свим већим земљама широм региона. Са преко 300 запослених, који управљају са око 50 пловила са комбинованим капацитетом од око 90.000 ТЕУ, ово чини Сеаго Лине једним од највећих оператера на кратким морима у Европи и добро позиционираним да ствара вредност за наше клијенте.

Помоћ за праћење линија Сеаго

Контактирајте Сеаго Лине на друштвеним мрежама

Сеаго Лине се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење Сеаго Лине контејнера

Када шаљете са Сеаго Лине-ом, добићете Сеаго Лине број за праћење контејнера у формату СЕЈУ1234567, СЕЈУ је префикс Сеаго Лине-а. Сазнајте више информација о броју за праћење Сеаго Лине контејнера са слике испод.
сеаго линијско праћење контејнера

Центар за помоћ за праћење Сеаго Лине контејнера

Ако имате проблема са нашим Сеаго Лине Трацкинг системом, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу вашег Сеаго Лине Цонтаинер броја за праћење на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки