Seago Line -Beholdersporing,Track Seago Line Container (24 Hrs)

Skriv inn Seago Line-containersporingsnummeret ditt nedenfor, skal ha formatet SEJU1234567, få sanntids Seago Line-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Seago Line

seago linjesporingI løpet av 2011 har Seago Line begynt å håndtere de intraeuropeiske containeraktivitetene på vegne av Maersk Group med mål om å bli handelsspesialisten i regionen. Seago Lines geografiske omfang omfatter den europeiske regionen, alle land i Middelhavsområdet, Russland og Baltikum.

Seago Line er en uavhengig enhet innenfor Maersk Group med egne kontorer i alle større land i hele regionen. Med over 300 ansatte, som opererer rundt 50 fartøyer med en samlet kapasitet på rundt 90 000 TEU, gjør dette Seago Line til en av de største shortsea-operatørene i Europa og godt posisjonert for å skape verdier for våre kunder.

Seago Line Tracking Hjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på Seago Line-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra Seago Lines offisielle nettsted, bør du kontakte Seago Line .

Kontakt Seago Line på sosiale medier

Seago Line kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Seago Line Container Tracking Number Format

Når du sender med Seago Line, vil du få et Seago Line containersporingsnummer med formatet SEJU1234567, SEJU er Seago Lines prefiks. Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for Seago Line-containere fra bildet nedenfor.
seago line containersporing

Hjelpesenter for Seago Line Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt Seago Line Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med Seago Line Container-sporingsnummeret ditt på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser