HYUNDAI Следење На Контејнери,Track HYUNDAI Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на Hyundai подолу, добијте информации за испорака во живо со нашиот експресен систем за следење.

За Hyundai

следење на хјундаиОд своето основање во 1976 година, Hyundai Merchant Marine (HMM) континуирано се труди да стане врвна глобална компанија за транспорт и логистика. HMM во моментов е еден од првите пет транспацифички превозници и еден од првите 10 превозници во глобалната транспортна индустрија со разновидна флота за транспацифичка, азиско-европска, трансатлантска и меѓуазиска трговија.

Помош за следење на Hyundai

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Hyundai .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Hyundai, подобро е да контактирате со Hyundai .

Вести за трговско море на Хјундаи

Контактирајте со Hyundai на социјалните медиуми

Hyundai може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнерите на Хјундаи

Кога испраќате со Hyundai, ќе добиете број за следење на контејнерот на Hyundai со формат HMMU1234567, HMMU е префиксот на Hyundai.

Hyundai има три префикси, тие се: HMMU , HAMU и HDMU .

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите на Hyundai од сликата подолу.
Следење на контејнери на хјундаи

Поврзано следење

Центар за помош за следење на Hyundai

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на Hyundai, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на Hyundai на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери

Leave a Comment

Your email address will not be published.