Seaboard Marine Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Seaboard Marine Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Seaboard Marine më poshtë, duhet të ketë formatin SMLU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Seaboard Marine në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Seaboard Marine

gjurmimi i kontejnerëve detar në bregun detarSeaboard Marine është një kompani transporti oqeanike që ofron shërbime të drejtpërdrejta dhe të rregullta midis Shteteve të Bashkuara dhe Pellgut të Karaibeve, Amerikës Qendrore dhe Jugore. “Me një flotë prej më shumë se tridhjetë anijesh që shërbejnë mbi tridhjetë e pesë porte, Seaboard Marine është zhvilluar në mënyrë të qëndrueshme në një lider tregtar në hemisferën perëndimore.”

Themeluar në vitin 1983, Seaboard Marine është një degë tërësisht në pronësi të Seaboard Corporation. Ne kemi identifikuar mundësi unike dhe strategjike në më shumë se njëzet e pesë vende duke iu përshtatur mjediseve që ndryshojnë vazhdimisht. Me çdo zyrë dhe vendndodhje që kontribuon në mënyrë të qëndrueshme në rritjen e kompanisë sonë, Seaboard Marine është një lider tregtar në hemisferën perëndimore.

Ndihmë për Ndjekjen Detare të Detit

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit Seaboard Marine .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Seaboard Marine, më mirë të kontaktoni Seaboard Marine .

Formati i Numrit të Ndjekjes së Kontejnerëve Detar Detar

Kur dërgoni me Seaboard Marine, do të merrni një numër gjurmimi të kontejnerit Seaboard Marine me formatin SMLU1234567, SMLU është prefiksi i Seaboard Marine. Mësoni më shumë informacione për numrin e gjurmimit të kontejnerëve të Seaboard Marine nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve detar në bregun detar

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve detarë në bregdet

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit detar të detit, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të gjurmimit të Kontejnerit Detar Detar në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë