Seaboard Marine Проследяване На Контейнер,Track Seaboard Marine Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Seaboard Marine по-долу, трябва да има формат SMLU1234567, за да получите състоянието на контейнера Seaboard Marine в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Seaboard Marine

проследяване на крайбрежни морски контейнериSeaboard Marine е компания за океански транспорт, която осигурява директни, редовни услуги между Съединените щати и Карибския басейн, Централна и Южна Америка. „С флот от повече от тридесет кораба, обслужващи над тридесет и пет пристанища, Seaboard Marine стабилно се превърна в търговски лидер в Западното полукълбо.“

Създадена през 1983 г., Seaboard Marine е изцяло притежавано дъщерно дружество на Seaboard Corporation. Идентифицирахме уникални и стратегически възможности в повече от двадесет и пет страни, докато се адаптирахме към постоянно променящите се среди. С всеки офис и местоположение, допринасящи стабилно за растежа на нашата компания, Seaboard Marine е търговски лидер в Западното полукълбо.

Помощ за морското проследяване на крайбрежието

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Seaboard Marine .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Seaboard Marine, по-добре се свържете с Seaboard Marine .

Формат на номера за проследяване на крайбрежен морски контейнер

Когато изпращате с Seaboard Marine, ще получите номер за проследяване на контейнер на Seaboard Marine с формат SMLU1234567, SMLU е префиксът на Seaboard Marine. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер на Seaboard Marine от снимката по-долу.
проследяване на крайбрежни морски контейнери

Помощен център за проследяване на морски контейнери на морето

Ако имате проблем с нашата Seaboard Marine Tracking система, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с номера за проследяване на вашия Seaboard Marine Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки