SCI Seguiment De Contenidors,Track SCI Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor SCI a continuació, hauria de tenir el format SIIU1234567, obteniu l’estat del contenidor SCI en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre SCI

seguiment científicLa Shipping Corporation of India (SCI) es va establir el 2 d’octubre de 1961 per la fusió de Eastern Shipping Corporation i Western Shipping Corporation.

Començant com una companyia de transport marítim marginal amb només 19 vaixells, la SCI s’ha convertit avui en la companyia naviliera més gran de l’Índia. La SCI també té interessos substancials en diversos segments del comerç marítim. La flota propietat de SCI inclou granelers, petroliers crus, vaixells cisterna de productes, vaixells portacontenidors, vaixells de càrrega i passatgers, transportistes d’àcid fosfòric / químics, transportistes de GLP / amoníac i vaixells de subministrament en alta mar. Navegant durant gairebé cinc dècades, el SCI té avui una presència important al mapa marítim mundial.

Lloc web oficial: www.shipindia.com

Ajuda de seguiment SCI

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de SCI .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de SCI, és millor que us poseu en contacte amb SCI .

Contacteu amb The Shipping Corporation of India a les xarxes socials

Es pot contactar amb la Companyia d’enviaments de l’Índia a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor SCI

Quan envieu amb SCI, obtindreu un número de seguiment del contenidor SCI amb el format SIIU1234567, SIIU és el prefix de SCI. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor SCI a la imatge següent.
seguiment de contenidors científics

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors SCI

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment SCI, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor SCI al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors