SARJAK Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track SARJAK Container (24 Hrs)

Írja be alább a SARJAK-tároló követési számát , amelynek formátuma SJKU1234567, így kapja meg a valós idejű SARJAK-tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A SARJAK Container Lines-ről

sarjak követésA SARJAK Container Lines 2003 októberében alakult Mumbaiban, mint egy másik szállítmányozó cég. Ám nagyon rövid időn belül a SARJAK Management rájött, hogy a sikerhez egy rést kell találniuk a hajózási ágazaton belül.

A növekedés első éveiben India tervezői végül úgy döntöttek, hogy javítják infrastruktúráját, és globális színvonalra hozzák. Ezzel egyidejűleg a haldokló indiai gazdaság megnyílt a külföldi befektetők és az indiai vállalkozások előtt, amelyeknek fel kellett készülniük a globális piacon való versenyre.

Hivatalos weboldal: www.sarjak.com

SARJAK nyomkövetési súgó

  • Ha problémája van a konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a SARJAK webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a SARJAK hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a SARJAK -kal .

SARJAK konténerkövetési számformátum

Amikor a SARJAK-kal szállít, egy SARJAK konténer-követési számot kap, amelynek formátuma SJKU1234567, az SJKU a SARJAK előtagja. Tudjon meg többet a SARJAK konténer követési számáról az alábbi képen.
sarjak követés

A SARJAK konténerkövetés súgója

Ha problémája van a SARJAK nyomkövető rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a SARJAK Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat