SARJAK Praćenje Kontejnera,Track SARJAK Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje SARJAK kontejnera , trebao bi imati format SJKU1234567, dobiti status SARJAK kontejnera u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O SARJAK kontejnerskim linijama

sarjak praćenjeSARJAK Container Lines osnovan je u listopadu 2003. u Mumbaiju kao još jedna špediterska tvrtka. No, u vrlo kratkom roku, menadžment SARJAK-a shvatio je da za uspjeh moraju pronaći svoju nišu u pomorskoj industriji.

Tijekom ranih godina svog rasta, indijski planeri konačno su odlučili poboljšati svoju infrastrukturu i dovesti je do globalnog standarda. Istovremeno, umiruća indijska ekonomija otvorila se stranim ulagačima, a indijske tvrtke trebale su se pripremiti za natjecanje na globalnom tržištu.

Službena stranica: www.sarjak.com

SARJAK Tracking Help

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, molimo vas da pratite svoj kontejner izravno na web stranici SARJAK .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice SARJAK-a, bolje kontaktirajte SARJAK .

Format broja za praćenje kontejnera SARJAK

Kada šaljete SARJAK-om, dobit ćete SARJAK broj za praćenje kontejnera u formatu SJKU1234567, SJKU je SARJAK-ov prefiks. Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera SARJAK sa slike ispod.
sarjak praćenje

Centar za pomoć SARJAK Container Trackinga

Ako imate problema s našim SARJAK sustavom praćenja, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje SARJAK kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka