SARJAK Проследяване На Контейнер,Track SARJAK Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер SARJAK по-долу, трябва да има формат SJKU1234567, да получите състоянието на контейнера SARJAK в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно контейнерните линии SARJAK

sarjak проследяванеSARJAK Container Lines е създадена през октомври 2003 г. в Мумбай като още една компания за спедиция. Но за много кратък период от време ръководството на SARJAK осъзна, че за да успее, трябва да намери ниша в корабната индустрия.

По време на ранните години на своя растеж индийските плановици най-накрая решиха да подобрят своята инфраструктура и да я доведат до глобалния стандарт. Едновременно с това умиращата индийска икономика беше отворена за чуждестранни инвеститори и индийските предприятия трябваше да се подготвят да се конкурират на световния пазар.

Официален уебсайт: www.sarjak.com

Помощ за проследяване на SARJAK

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на SARJAK .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на SARJAK, по-добре се свържете със SARJAK .

Формат на номера за проследяване на контейнер SARJAK

Когато изпращате със SARJAK, ще получите номер за проследяване на контейнер SARJAK с формат SJKU1234567, SJKU е префиксът на SARJAK. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер SARJAK от снимката по-долу.
sarjak проследяване

Помощен център за проследяване на контейнери SARJAK

Ако имате проблем с нашата система за проследяване SARJAK, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер SARJAK в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки