SAMSKIP Praćenje Kontejnera,Track SAMSKIP Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje Samskip spremnika , trebao bi imati format SANU1234567, dobiti status Samskip spremnika u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Samskipu

samskip praćenjeSamskip je globalna logistička tvrtka koja nudi prijevoz i povezane usluge kopnom, morem, željeznicom i zrakom s posebnim fokusom na isplativ, održiv i ekološki prihvatljiv prijevoz. S godišnjim prometom od oko 560 milijuna eura, Samskip je danas jedna od većih europskih transportnih kompanija, s uredima u 24 zemlje u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji i Australiji, zapošljavajući približno 1300 ljudi diljem svijeta.

Samskip ima sjedište u Nizozemskoj, ali je izvorno osnovan na Islandu 1990. Od tada Samskip proizvodi dosljedan organski rast nadopunjen strateškim akvizicijama.

Pomoć za Samskip praćenje

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici Samskip .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice Samskipa, bolje kontaktirajte Samskip .

Samskip format broja za praćenje kontejnera

Kada šaljete Samskipom, dobit ćete Samskip broj za praćenje kontejnera u formatu SANU1234567, SANU je jedan od Samskipovih prefiksa. Samskip ima sljedeće prefikse: COCU , GNSU , SANU , SWLU i VDMU . Saznajte više Samskip podataka o broju za praćenje kontejnera sa slike ispod.
samskip praćenje kontejnera

Centar za pomoć Samskip Container Trackinga

Ako imate problema s našim Samskip sustavom praćenja, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje Samskip kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka