FESCO -Konttilähetysten Seuranta,Track FESCO Container (24 Hrs)

Anna FESCO -konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muotoa FESU1234567, niin saat reaaliaikaisen FESCO-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja FESCOsta

fescon seurantaFESCO Transportation Group (venäjäksi: Fesco, tr. FESCO Group) on Venäjän suurin intermodaalinen kuljetusyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita ja logistisia ratkaisuja, mukaan lukien merikuljetukset, rautatiekuljetukset ja satamakäsittelyt yli 70 myyntikonttorin kautta. sijaitsevat ympäri maailmaa. FESCO Groupin perusyhtiö on FESCO Shipping Company. FESCO Groupin pääkonttori on Moskovassa.

FESCO Tracking Apua

  • Jos sinulla on ongelmia konttiseurantajärjestelmämme kanssa, seuraa konttiasi suoraan FESCO-verkkosivustolta .
  • Jos et saa seurantatietoja FESCOn viralliselta verkkosivustolta, ota yhteyttä FESCO :hon .

FESCO-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät FESCO:n kanssa, saat acl-kontin seurantanumeron muodossa FESU1234567, FESU on FESCO:n etuliite. FESCOlla on kaksi etuliitettä, ne ovat FESU ja FCCU . Katso alla olevasta kuvasta lisää FESCO-kontin seurantanumerotietoja.
fesco-kontin seuranta

FESCO Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia FESCO Container Tracking -järjestelmämme kanssa, ilmoita ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi FESCO Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä