SAMSKIP -Konttilähetysten Seuranta,Track SAMSKIP Container (24 Hrs)

Anna Samskip -konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muotoa SANU1234567, niin saat reaaliaikaisen Samskip-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Samskipistä

samskip-seurantaSamskip on maailmanlaajuinen logistiikkayritys, joka tarjoaa kuljetuksia ja niihin liittyviä palveluita maa-, meri-, rautatie- ja lentoteitse keskittyen erityisesti kustannustehokkaaseen, kestävään ja ympäristöystävälliseen kuljetuksiin. Noin 560 miljoonan euron vuosiliikevaihdolla Samskip on nyt yksi suurimmista eurooppalaisista kuljetusyrityksistä, jolla on toimistoja 24 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa ja se työllistää noin 1 300 henkilöä ympäri maailmaa.

Samskipin pääkonttori on Hollannissa, mutta se perustettiin alun perin Islannissa vuonna 1990. Siitä lähtien Samskip on tuottanut johdonmukaista orgaanista kasvua, jota on täydennetty strategisilla yritysostoilla.

Samskip-seurantaohje

Samskip-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät Samskipin kanssa, saat Samskip-kontin seurantanumeron muodossa SANU1234567, SANU on yksi Samskipin etuliitteistä. Samskipilla on seuraavat etuliitteet: COCU , GNSU , SANU , SWLU ja VDMU . Saat lisätietoja Samskip-kontin seurantanumeroista alla olevasta kuvasta.
samskip-kontin seuranta

Samskip Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Samskip Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Samskip Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä