SAMSKIP Проследяване На Контейнер,Track SAMSKIP Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Samskip по-долу, трябва да има формат SANU1234567, да получите състоянието на контейнера Samskip в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Самскип

samskip проследяванеSamskip е глобална логистична компания, предлагаща транспорт и свързани услуги по суша, море, железопътен и въздушен транспорт с особен фокус върху икономически ефективен, устойчив и екологичен транспорт. С годишен оборот от около 560 милиона евро, Samskip сега е една от по-големите европейски транспортни компании, с офиси в 24 страни в Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Австралия, в които работят приблизително 1300 души по целия свят.

Централата на Samskip е в Холандия, но първоначално е основана в Исландия през 1990 г. Оттогава Samskip произвежда постоянен органичен растеж, допълнен от стратегически придобивания.

Помощ за проследяване на Samskip

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Samskip .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Samskip, по-добре се свържете със Samskip .

Формат на номера за проследяване на контейнер Samskip

Когато изпращате със Samskip, ще получите номер за проследяване на контейнер Samskip с формат SANU1234567, SANU е един от префиксите на Samskip. Samskip има следните префикси: COCU , GNSU , SANU , SWLU и VDMU . Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Samskip от снимката по-долу.
проследяване на контейнер samskip

Помощен център за проследяване на контейнери Samskip

Ако имате проблем с нашата система за проследяване Samskip, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с вашия номер за проследяване на контейнер Samskip в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки