RCL Sledenje Vsebniku,Track RCL Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika RCL , mora imeti obliko REGU1234567, pridobite status vsebnika RCL v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O RCL

rcl sledenjeRegional Container Lines (RCL) je začel kot skupni napajalni operater, ki je upravljal svojo prvo napajalno kontejnersko ladjo leta 1979 med Bangkokom in Singapurjem.

Leta 1988 je RCL kotirala na tajski borzi in od takrat dosegala zadovoljivo uspešnost in finančne donose delničarjem.

Trenutno ima RCL v lasti in upravljanju 40 kontejnerskih ladij, ki pokrivajo več kot 60 destinacij v Aziji, Avstralaziji in na Bližnjem vzhodu.

Pomoč pri sledenju RCL

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani RCL .
  • Če na uradnem spletnem mestu RCL ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na RCL .

Oblika sledilne številke vsebnika RCL

Ko pošiljate z RCL, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja RCL v formatu REGU1234567, REGU je predpona RCL. Več informacij o številki za sledenje posode RCL najdete na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem rcl

Center za pomoč RCL Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov RCL, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje kontejnerja RCL v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam