PIL Containerverzending Volgen,Track PIL Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw PIL-containervolgnummer in , moet het formaat PILU1234567 hebben, ontvang de realtime PIL-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Pacific International Lines

pil volgenPacific International Lines , opgericht sinds 1967, heeft zich ontwikkeld van een reder/operator aan de kust in Singapore tot een van de grootste reders in Zuidoost-Azië met een focus op Azië-Afrika en het Midden-Oosten. Vandaag de dag staat PIL op de 16e plaats van de beste exploitanten van containerschepen ter wereld, met containerlijndiensten en multifunctionele diensten op meer dan 500 locaties in 100 landen over de hele wereld, en heeft het wereldwijd ongeveer 18.000 werknemers in dienst.

Officiële website: www.pilship.com

Hulp bij PIL-tracking

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de PIL-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van PIL krijgt, kunt u beter contact opnemen met PIL .

PIL-nieuws

  • Nieuwe aanstelling van PIL-agent in Soedan

Neem contact op met PIL op sociale media

PIL is bereikbaar via het volgende:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Indeling van PIL-containertrackingnummer

Wanneer u met PIL verzendt, krijgt u een PIL-containervolgnummer met het formaat PILU1234567, PILU is het voorvoegsel van PIL. PIL heeft twee voorvoegsels, namelijk PILU en PCIU . Ken meer informatie over het volgnummer van de container van de onderstaande afbeelding.
pil container volgen

Helpcentrum van PIL-containertracking

Als u een probleem heeft met ons PIL Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij zullen u zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw PIL Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen