PIL Seguiment De Contenidors,Track PIL Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor PIL a continuació, hauria de tenir el format PILU1234567, obteniu l’estat del contenidor PIL en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Pacific International Lines

seguiment pilIncorporada des de 1967, Pacific International Lines s’ha convertit en un armador/operador costaner a Singapur, a un dels majors armadors del sud-est asiàtic amb un enfocament a Àsia-Àfrica i Orient Mitjà. Avui, PIL ocupa el lloc 16 entre els principals operadors de contenidors del món, oferint serveis de transport de contenidors i serveis polivalents en més de 500 ubicacions de 100 països d’arreu del món, i dóna feina a uns 18.000 empleats a tot el món.

Lloc web oficial: www.pilship.com

Ajuda de seguiment PIL

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de PIL .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de PIL, és millor que us poseu en contacte amb PIL .

Notícies PIL

  • Nou nomenament de l’agent PIL al Sudan

Contacta amb PIL a les xarxes socials

Es pot contactar amb PIL a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor PIL

Quan envieu amb PIL, obtindreu un número de seguiment del contenidor PIL amb el format PILU1234567, PILU és el prefix de PIL. El PIL té dos prefixos, són PILU i PCIU . Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor acl a la imatge següent.
seguiment de contenidors pil

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors PIL

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment PIL, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor PIL al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors