PDL Container Sporing,Track PDL Container (24 Hrs)

Indtast dit Pacific Direct Line-containersporingsnummer nedenfor, skal have formatet PDLU1234567, få Pacific Direct Line-containerstatus i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Pacific Direct Line

pdl sporingHos Pacific Direct Line kan vi godt lide at tænke på det sydlige Stillehav som vores hjem. Vi er stolte over, at teamet hos Pacific Direct Line har skabt et rederi med et ry for pålidelighed og langsigtet forpligtelse til at betjene vores kunder i regionen.

I dag har Pacific Direct Line gennem nøje udvalgte strategiske alliancer udvidet og forbedret sin regionale forretning samt kvaliteten af ​​den service, der tilbydes kunder i hele det område, vi kalder hjem.

Officiel hjemmeside: www.pdl123.co.nz

Pacific Direct Line Tracking Hjælp

Pacific Direct Line Container Tracking Number Format

Når du sender med Pacific Direct Line, får du et Pacific Direct Line-containersporingsnummer med formatet PDLU1234567, PDLU er Pacific Direct Lines præfiks. Få flere oplysninger om Pacific Direct Line-containersporingsnummer fra billedet nedenfor.
pacific direkte linje containersporing

Hjælpecenter for Pacific Direct Line Container Tracking

Hvis du har problemer med vores Pacific Direct Line Tracking-system, indsend dit problem her, så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit Pacific Direct Line Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser