PDL Seguiment De Contenidors,Track PDL Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor de Pacific Direct Line a continuació, hauria de tenir el format PDLU1234567, obteniu l’estat del contenidor de Pacific Direct Line en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Pacific Direct Line

seguiment de pdlA Pacific Direct Line , ens agrada pensar en el Pacífic Sud com a casa nostra. Estem orgullosos que l’equip de Pacific Direct Line hagi creat una companyia naviliera amb una reputació de fiabilitat i compromís a llarg termini per atendre els nostres clients a la regió.

Avui, a través d’aliances estratègiques escollides amb cura, Pacific Direct Line ha ampliat i millorat el seu negoci regional, així com la qualitat del servei ofert als clients de tota la zona que anomenem casa.

Lloc web oficial: www.pdl123.co.nz

Ajuda de seguiment de línies directes del Pacífic

Format del número de seguiment de contenidors de la línia directa del Pacífic

Quan envieu amb Pacific Direct Line, obtindreu un número de seguiment de contenidors de Pacific Direct Line amb el format PDLU1234567, PDLU és el prefix de Pacific Direct Line. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors de Pacific Direct Line a la imatge següent.
seguiment de contenidors de línia directa del Pacífic

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors de línia directa del Pacífic

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de línies directes del Pacífic, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Pacific Direct Line Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors