NORDANA Penjejakan Penghantaran Kontena,Track NORDANA Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan bekas Nordana anda di bawah, harus mempunyai format NODU1234567, dapatkan status bekas Nordana masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Soal Nordana

pengesanan nordanaNama Nordanadiambil daripada latar belakang NORWEGI dan DANISnya. Perkhidmatan ini bermula pada tahun 1957 sebagai usaha sama antara Norwegian Fearnley & Eger dan Denmark DFDS. Kemudian F & E memutuskan untuk menarik diri dan perkhidmatan diteruskan di bawah pengurusan Denmark, tetapi nama itu kekal kukuh seperti biasa. Pada mulanya perkhidmatan itu berdasarkan pengangkutan dari Mediterranean ke Caribbean, Amerika Tengah dan Mexico, dan kapal-kapal itu kembali ke Mediterranean melalui Amerika Syarikat/Skandinavia. Dengan peningkatan penerokaan minyak dan gas di Afrika Utara, perkhidmatan terus dari Amerika Syarikat ke Mediterranean telah dilaksanakan pada tahun 1961, dan panggilan di pelabuhan Scandinavia telah digantung. Pada tahun 1969 empat kapal saudara konvensional dengan kapasiti angkat berat 85 tan telah diperkenalkan dalam perkhidmatan untuk menampung permintaan yang semakin meningkat untuk kepingan kargo yang lebih besar dan lebih berat ke Afrika Utara.

Kesesakan yang semakin meningkat di pelabuhan-pelabuhan Afrika Utara menunjukkan bahawa lebih banyak tan khusus diperlukan untuk mendapatkan tempat berlabuh keutamaan. Pada tahun 1979 empat kapal RoRo Serbaguna telah diperkenalkan. Kapal-kapal itu menawarkan konsep pengendalian kargo yang baharu sepenuhnya, unik dan canggih kepada perdagangan dan untuk faedah yang berbeza bagi banyak pelanggan yang berbeza Talian. Dengan konsep RoRo tercanggih yang diperkenalkan, kapal-kapal itu memperoleh penghantaran cepat walaupun di pelabuhan yang paling sukar. Sejak itu Nordana telah meluaskan skop geografi, menambah baik frekuensi dan meluaskan perkhidmatannya untuk menjadi salah satu pembawa kapal RoRo Serbaguna yang terulung. Hari ini Nordana diiktiraf sebagai pembawa khusus, mampu menampung pelbagai keperluan pelanggan kami untuk pengendalian kargo, kebolehpercayaan dan panggilan pelabuhan.

Laman web rasmi: www.nordana.com

Bantuan Penjejakan Nordana

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Nordana .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Nordana, lebih baik anda menghubungi Nordana .

Format Nombor Penjejakan Kontena Nordana

Apabila anda menghantar dengan Nordana, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Nordana dengan format NODU1234567, NODU ialah awalan Nordana. Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Nordana dari gambar di bawah.
pengesanan kontena nordana

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Nordana

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Nordana kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena Nordana anda pada sistem penjejakan rasmi.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena