NORDANA Следење На Контејнери,Track NORDANA Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот Nordana подолу, треба да има формат NODU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Nordana во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Нордана

следење на норданаИмето Норданае преземено од неговата НОРвешка и ДАНСКА позадина. Услугата започна во 1957 година како заедничко вложување помеѓу норвешките Fearnley & Eger и данскиот DFDS. Подоцна, F & E одлучи да се повлече и услугата продолжи под данско управување, но името останува силно како и секогаш. Првично, услугата се базираше на превоз од Медитеранот до Карибите, Централна Америка и Мексико, а бродовите се вратија во Медитеранот преку САД/Скандинавија. Со порастот на истражувањето на нафта и гас во Северна Африка, во 1961 година беше спроведен директен сервис од САД до Медитеранот, а повиците во скандинавските пристаништа беа прекинати. Во 1969 година, четири конвенционални сестрински бродови со капацитет за подигање тешки 85 тони беа воведени во службата за да се приспособат на зголемената побарувачка за поголеми и потешки парчиња товар во Северна Африка.

Зголемениот метеж во северноафриканските пристаништа стана очигледно дека е потребна поспецијализирана тонажа за да се добие приоритетно качување. Во 1979 година беа претставени четири повеќенаменски бродови RoRo. Бродовите понудија целосно нов, уникатен и софистициран концепт за ракување со товар на трговијата и во посебна корист на многуте различни клиенти на линијата. Со воведувањето на најнапредниот концепт RoRo, бродовите добија брзи испраќања дури и во најтешките пристаништа. Оттогаш, Нордана го прошири географскиот опсег, ги подобри фреквенциите и ги прошири своите услуги за да стане еден од врвните повеќенаменски превозници на линии RoRo. Денес Нордана е препознаена како специјален превозник, способен да ги задоволи различните потреби на нашите клиенти за ракување со товар, доверливост и пристанишни повици.

Официјална веб-страница: www.nordana.com

Помош за следење на Нордана

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Нордана .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Нордана, подобро е да ја контактирате Нордана .

Формат на број за следење на контејнер Нордана

Кога испраќате со Нордана, ќе добиете број за следење на контејнерот на Нордана со формат NODU1234567, NODU е префиксот на Нордана. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите на Нордана од сликата подолу.
Нордана контејнер следење

Центар за помош на Нордана контејнер следење

Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер Нордана, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на контејнерот Nordana на официјалниот систем за следење.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери