NORDANA Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track NORDANA Container (24 Hrs)

Írja be alább a Nordana konténer követési számát , amelynek formátuma NODU1234567, így kapja meg a valós idejű Nordana konténer állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Nordanáról

nordana követésNordana néva norvég és a dán háttérből származik. A szolgáltatás 1957-ben indult a norvég Fearnley & Eger és a dán DFDS vegyesvállalataként. Később az F & E úgy döntött, hogy visszavonul, és a szolgáltatás dán irányítás alatt folytatódott, de a név ugyanolyan erős, mint valaha. Kezdetben a szolgáltatás a Földközi-tengerről a Karib-térségbe, Közép-Amerikába és Mexikóba történő szállításon alapult, a hajók pedig az USA-n/Skandinávián keresztül tértek vissza a Földközi-tengerre. Az észak-afrikai olaj- és gázkutatás fellendülésével 1961-ben közvetlen járat indult az USA-ból a Földközi-tenger felé, a skandináv kikötőkben pedig felfüggesztették a járatokat. 1969-ben négy hagyományos testvérhajót vezettek be 85 tonna nehéz teherbírással, hogy megfeleljenek az Észak-Afrikába irányuló nagyobb és nehezebb rakományok iránti növekvő keresletnek.

Az észak-afrikai kikötőkben tapasztalható növekvő zsúfoltság nyilvánvalóvá tette, hogy speciálisabb űrtartalomra van szükség az elsőbbségi kikötés megszerzéséhez. 1979-ben négy többcélú RoRo hajót mutattak be. A hajók teljesen új, egyedi és kifinomult rakománykezelési koncepciót kínáltak a kereskedelemnek, és a Line számos ügyfelének külön előnyére. A legfejlettebb RoRo koncepció bevezetésével a hajók gyors kiszállítást kaptak a legnehezebb kikötőkben is. A Nordana azóta kibővítette földrajzi hatókörét, javította a frekvenciákat és kibővítette szolgáltatásait, hogy az egyik első számú többcélú ro-ro vonalhajózóvá váljon. Manapság a Nordana egy speciális fuvarozó, amely képes kielégíteni ügyfeleink változó rakománykezelési, megbízhatósági és kikötői igényeit.

Hivatalos weboldal: www.nordana.com

Nordana nyomkövetési súgó

  • Ha problémája van konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Nordana webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Nordana hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a Nordanával .

Nordana konténerkövetési számformátum

Amikor a Nordanával szállít, kap egy Nordana konténerkövetési számot NODU1234567 formátumban, a NODU a Nordana előtagja. Tudjon meg többet a Nordana konténerkövetési számáról az alábbi képen.
nordana konténerkövetés

A Nordana Container Tracking súgóközpontja

Ha problémája van a Nordana Container Tracking rendszerünkkel, jelezze problémáját itt, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM tudunk felvenni a kapcsolatot a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a Nordana Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat