NAMSUNG Следење На Контејнери,Track NAMSUNG Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на Namsung контејнер подолу, треба да има формат NSSU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Namsung во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За испорака на Namsung

Намсунг следењеNamsung Shipping , пловејќи по морето во последните 60 години со вечна доверба, ќе биде светски познатото име во областа на логистиката. Namsung Shipping, првата приватна компанија за превоз во Кореја, обезбеди силна поддршка за корејските трговски компании на светот. Дополнително, за да биде компанија со најголема доверба, Namsung Shipping постојано обезбедува висококвалитетна услуга за клиентите, како и развивање на вредности за испорака.

Официјална веб-страница: www.namsung.co.kr

Помош за следење на Namsung

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Namsung .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Namsung, подобро е да контактирате со Namsung .

Формат на број за следење на контејнер на Namsung

Кога испраќате со Namsung, ќе добиете број за следење на контејнер на Namsung со формат NSSU1234567, NSSU е еден од префиксот на Namsung. Намсунг има два префикси: NSSU и NSRU . Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите на Namsung од сликата подолу.
Следење на контејнер на Namsung

Центар за помош за следење на контејнерите на Namsung

Ако имате проблем со нашиот систем за следење Namsung, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со бројот за следење на Namsung контејнер на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери