NAMSUNG -Konttilähetysten Seuranta,Track NAMSUNG Container (24 Hrs)

Anna Namsung-konttisi seurantanumero alle, sen pitäisi olla muodossa NSSU1234567, niin saat reaaliaikaisen Namsung-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Namsung Shippingistä

namsungin seurantaNamsung Shipping , joka on purjehtinut merellä viimeiset 60 vuotta ikuisessa luottamuksessa, tulee olemaan maailmankuulu nimi logistiikka-alalla. Namsung Shipping, Korean ensimmäinen yksityinen varustamo, on tukenut voimakkaasti korealaisia ​​kauppayrityksiä ympäri maailmaa. Lisäksi ollakseen luotettavin yritys Namsung Shipping tarjoaa asiakkailleen jatkuvasti korkealaatuista palvelua sekä kehittää lähetysarvoja.

Virallinen verkkosivusto: www.namsung.co.kr

Namsungin seurantaohje

Namsungin kontinseurantanumeron muoto

Kun toimitat Namsungin kanssa, saat Namsungin kontin seurantanumeron muodossa NSSU1234567, NSSU on yksi Namsungin etuliiteistä. Namsungilla on kaksi etuliitettä: NSSU ja NSRU . Saat lisätietoja Namsungin kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
namsung-kontin seuranta

Namsungin konttiseurannan ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Namsung-seurantajärjestelmämme kanssa, ilmoita ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Namsung Container -seurantanumerolla virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä