MATSON Sledenje Vsebniku,Track MATSON Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje zabojnika Matson , mora imeti format MATU1234567, pridobite stanje zabojnika Matson v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Matsonu

matson sledenjeKot vodilni v pacifiškem ladijskem prometu Matson še naprej krepi svoje storitve čezoceanskega prevoza z izboljšavami flote, vodilnimi v panogi glede evidenc o času prihodov in podporo trenutnim prizadevanjem za izboljšanje pristaniške infrastrukture Havajev in Guama, da bi kar najbolje zadostili prihodnji rasti. V zadnjih letih je flota Matson pozdravila štiri novozgrajene kontejnerske ladje, vse opremljene z varčnejšimi dizelskimi motorji, najsodobnejšo ladijsko tehnologijo in številnimi »zelenimi« okolju prijaznimi elementi oblikovanja.

Matsonova pomoč pri sledenju

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Matson .
  • Če na uradnem spletnem mestu Matson ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Matson .

Format številke za sledenje posode Matson

Ko pošiljate z Matsonom, boste prejeli številko za sledenje zabojnika Matson v formatu MATU1234567, MATU je Matsonova predpona. Izvedite več podatkov o številki za sledenje posode Matson na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjev matson

Center za pomoč Matson Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje Matson, pošljite svojo težavo tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Matson Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam